Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

tisdag 28 november 2023

Bråviksskolans fritidshem, månadsbrev december

 

Månadsbrev december

 

                                   Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

  

Ännu en månad att lägga bakom oss. Nu har vi kommit in i december och snart har en hel termin gått! Under november månad har vi fokuserat på Trafik & Säkerhet. Vi har tittat på UR: skolas serie GATSMART om trafiksäkerhet, som barnen verkligen uppskattat. Det har blivit många och långa diskussioner.  Förutom det har vi pratat om trafikmärken och dess betydelse. Barnen har även ritat märken samt tillverkat egna som går att beskåda i Paviljongen. Under november månad har vi läst klassiska sagor och haft drama. Vi hade även tjej -och killsamtal liksom musik och dans, aktiviteter i rörelserummet, samt haft fri lek ute och inne.

Under december månad kommer vi att erbjuda olika pyssel kopplat till vintern men också julen. Självklart kommer vi att fortsätta att vara i rörelserummet samt ha fri lek ute och inne.

Vi hoppas att alla har lämnat in julledighet. Om inte då har vi inte räknat med att ni kommer på jullovet. Vi har nu anpassat personal och matbeställning efter antalet barn.

Observera att fritidshemmet är STÄNGT måndagen den 8 januari då vi har studiedag för all personal.

Skolavslutningen är tisdagen den 19/12. Fritidshemmet är öppet för dem som behöver omsorg. Vi påminner en extra gång om att se till att barnen har bra, varma kläder nu när det kallt ute. Vi är ute flera gånger i veckan plus raster så dem behöver varma kläder, vantar och mössa samt ordentliga skor.

Bloggen

Titta gärna in på vår blogg.

Ni når oss på telefonnummer:

072-5835622 (åk 2-6)

072-5835620 (åk f-1)

Med vänliga hälsningar fritids personal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar