Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

måndag 5 juni 2023

Getingens månadsbrev juni

 

Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

Året som gått har varit fantastiskt på fritids med fantastiska elever som med glädje och engagemang arbetat med och deltagit i de aktiviteter vi pedagoger hittat på och alla de lekar och aktiviteter eleverna själva tagit initiativ till. Eleverna har under året gjorts delaktiga i fritidsverksamheten genom våra återkommande fritidsråd och genom att vi som pedagoger ”fångar dagen” genom att bygga vidare på vad eleverna är intresserade av och engagerade i för stunden.

Nu drar det ihop sig till skolavslutning och sommarlov. En del barn ska vara lediga hela sommaren och en del är på fritids några veckor. Vi vill tacka er för ett fint år och för att vi fått tillbringa våra dagar tillsammans med era barn.

Under månaden som gått har vi haft lekar ute tillsammans med Humlans avdelning. Våra kreativa elever har haft pysselaktiviteter där de har fått chansen att använda sin fantasi och skapa egna konstverk.  Det pysslades mycket i bildsalen och i hemvisten.

Vi var även på FTA där har våra elever fått träna sin teknik och samarbeta med sina kamrater. Fotboll är en utmärkt sport för att utveckla motoriska färdigheter, samarbete och laganda. Juni månad kommer att genomsyras av Tema vatten och flaskboll.

Under sommaren kommer fritids att vara öppet på Bråviksskolan. På skolavslutningsdagen är fritids öppet som vanligt. Meddela oss om ni har fritidsbehov den dagen. Det är bra att ha lite extra ombyte på sommaren då det kan bli vattenlek ute. Även solkräm och solhatt eller keps är bra. I övrigt informerar vi om sommaraktiviteter vecka för vecka till dem som är här.

Mer att tänka på:

Den 19 juni är det studiedag. Fritidshemmet är stängt!

Kom ihåg att lämna in sommarschema snarast möjligt!

Varma fritidshälsningar från Biljana, Stefan, Joakim, Frans och Cicci

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar