Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 11 november 2022

Getingens veckobrev v.45

 

Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

 

Ännu en vecka att lägga bakom oss. Hoppas ni alla har haft ett härligt höstlov!

Nya aktivitet som startades denna vecka och fyra veckor framöver är sagostund, drama med fokus på klassiska sagor, skolskogen och pyssel. Barnen leker för fullt i affären och bokningslistan fungerar utmärkt.

Vi har intervjuat barnen på fritids och gjort sociogram utifrån deras svar. Sociogrammen har gett oss en fördjupad förståelse för relationerna i barngruppen samt ett konkret svar om trivsel på fritidshemmet. Det som gläder oss är att era barn gillar fritids och är väldigt positivt inställda till fritas aktiviteter och personalgruppen. Vi vill ha ett meningsfullt fritidshem där alla ska känna sig trygga med varandra och ha roligt tillsammans.

Vi vill påpeka att en del av våra elever behöver tänka på sin attityd/språk när de pratar med sina kompisar och vuxna. Prata gärna med sina barn om det.

Om ert/era barn ska följa med en kompis hem efter skolan eller fritids måste ni föräldrar meddela oss detta. Bestäm gärna dagen innan.

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er.

Hälsningar från Getingens personal

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar