Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 11 november 2022

Humlans veckobrev v 46

 Hej allihopa


Hoppas ni har haft ett skönt höstlov.

Nu är vi tillbaka i vanliga rutiner igen och den här veckan har vi haft lite fler utedagar än vanligt och temat har ju varit vatten och vattenfärger.  

Vi har pratat och uppmanat om att ha bra kläder på sig och de flesta barnen har haft överdragsbyxor / galonkläder och gummistövlar vilket är det bästa alternativet på vår leriga gård. Det har varit en fröjd att se hur roligt dom har haft.

Vill ändå uppmana till att skicka med era barn kläder efter väder och extrakläder. Här på fritids är det inte barnen som bestämmer vad de ska ha för kläder när det regnar och är lerigt och vi kommer att vara ute oavsett väder under hösen och vintern.

Vi kommer att ändra våra utedagar till torsdag och fredag varje vecka.

Getingen har nu fått sin telefon så ni som har syskon på det fritidshemmet kan nå dom på nummer     0725- 835622.


Nästa veckas planering på Humlan:

Måndag:     Innedag / alt vara ute på innegården, pyssel i Bergarummet, lekar i rörelserummet,                                   lek i Hjärtat, 

Tisdag:        Innedag / alt ara ute på innegården. Systuga i Bergarummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Onsdag:     Innedag /alt innegården, pyssel i Bergarrummet, Lek i Hjärtat, aktivitet i Ateljen 

                      

Torsdag:   Utedag på fritids men blandade aktiviteter

                  och  Rörelserummet

Fredag:  Utedag på fritids med blandade aktiviteter.


Vi önskar er en Trevlig Helg!

/ personalen på Humlan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar