Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 2 december 2022

Getingens veckobrev v.48

 

Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

Den här veckan utformade vi dagarna utifrån elevernas önskemål samt verksamhetens möjligheter. Tyvärr har vi haft stor personalfrånvaro under veckans gång och inte hunnit genomföra alla aktiviteter som vi har planerat. Vi kommer fortsätta erbjuda aktiviteterna från november månad liksom nya aktiviteter.

Vi ber alla föräldrar, som inte varit inne i IST och justerat tider för jullovet, att göra det snarast. Om du har ett rullande schema behöver du lägga in när ditt barn ska vara ledigt, annars tror vi att barnet ska komma till fritidshemmet. När ni lagt in era tider kan vi göra ett schema för de pedagoger som ska arbeta så att de som är här räcker och behövs.

Vi vill påpeka att en del av våra elever behöver tänka på sin attityd/språk när de pratar med sina kompisar och vuxna. Prata gärna med sina barn om det.

När eleverna ska gå hem från fritids:

Antingen kommer vårdnadshavare och hämtar eleven eller så är det en tid de ska gå hem som vårdnadshavare har meddelat fritids.

Vi vill gärna få in senast under morgonen om det blir någon ändring för eleven vid hämtning, ex att de ska gå hem eller så, sen kan det självklart tillstöta något så det blir sista minuten, men vet man redan under morgonen hur det ser ut så hör av er.

Det vi vill lyfta är att det är ni vårdnadshavare som bestämmer om eleven ska vara på fritids eller gå hem, det är inte eleven som får bestämma vart de skall vara.

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er.

Hälsningar från Getingens personal

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar