Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 3 februari 2023

1A och 1B

 

Veckobrev vecka 6

I so har vi avslutat arbetsområdet trafik. Vi kommer under en period att arbeta med religion och börja med skapelseberättelsen.

I matematiken har vi gjort prov 4 och 5 för att titta på det på utvecklingssamtalet.

I svenskan har vi gjort två prov som eleverna visar på samtalet.

I engelskan arbetar vi med husdjur.

Eleverna är så nöjda och glada över sina idrottslektioner. Sebastian slog vad och tävlade med eleverna och eleverna vann så det blev att festa på glass i onsdags sista lektionen.

På onsdag och torsdag vecka 5 ska eleverna ha med sig ombyte, handduk och inomhusskor till idrotten då de kommer till skolan i idrottskläder.

Tisdagen den 7/2 är det friluftsdag i Himmelstalund på stora bandyplanen. F-1 åker hyrd buss 8:20 från skolan och kommer tillbaka den vanliga sluttiden 13:30. Skolan ordnar mat i form av hamburgare.

Eleverna ska ha med sig skridskor och hjälm samt fika. Har ni inga egna skridskor så är ett tips att låna av vänner eller FRITIDSBANKEN som lånar ut till allmänheten. Det finns vid Klockaretorpet (fritidsbanken.se) Tänk på varma kläder och gärna extra ombyte.

Det är ok att ta med sig klubba och puck men de eleverna kommer inte att få spela match men åka runt med klubba och puck går bra i ett begränsat område.

Fika kan var varm dryck/festis bulle och kaka.

Ta gärna med sittunderlag till fikapaus, lunchen och eventuellt annan aktivitet.

 

Läxa till måndag vecka 6

Gör färdigt i Magiska kulan till sidan 69.

Skriva meningar enligt ett arbetsblad (skickas hem tisdag).

 

Läxa till måndag vecka 7

Läsläxa kapitel 19

 

Trevlig helg önskar

Katarina Jenny Evalotth Madeleine Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar