Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 3 februari 2023

Getingens månadsbrev

 

Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

 

Vi vill meddela er att i fortsättningen kommer vi att skriva månadsbrev istället för veckobrev.

I januari har vi haft skapande samt experiment som tema på vår fritids. Barnen har fått skapa fritt med olika material som t.ex. kartong, plast, papper, paljetter, knappar mm. De har även gjort ett experiment inomhus som handlar om saltkristaller. Utöver det har barnen fått vara i rörelserummet, tälja i skogen samt haft fri lek ute och inne. 3:orna har varit på FTA och spelat fotboll.

Under februari månad kommer vi att ha vänskap som tema. Barnen kommer få prata om vad vänskap är, pyssla mm. Vi kommer att ha sagoläsning, massagesagan och vi kommer även att uppmärksamma Alla hjärtans dag. Så klart kommer vi vara i skogen, rörelserummet och att ha massor av barnens val.

Mer att tänka på:

Personaltätheten under dagen är anpassad efter omsorgsbehovet som grundar sig på föräldrarnas arbetstider. Därför ska du kontinuerligt lämna aktuellt schema/besked om vilka tider ditt barn ska vara hos oss. För att underlätta vårt arbete skulle vi vara tacksamma om ni gjorde ändringarna i IST istället för att ringa eller sms:a. Det går inte att förlänga fritidsvistelse även om ditt barn skulle vilja förlänga sin tid.

OBS! Det går löss på skolan. Kolla gärna era barn extra noga. 

Följ oss på Bloggen.

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er.

Med vänliga hälsningar

Getingens personal  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar