Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 17 februari 2023

Humlans veckobrev v 7

 Hej på er!


Sista veckan innan ett efterlängtat sportlov. Vi har under veckan  till större delen varit ute på eftermiddagarna. Vår leriga gård har vi försökt undvika så mycket det går.                                                Ett gäng har haft lekar och spel på FTA (Fastighets Teknik Arena) resten har varit och busat i vår lilla skogsdunge. Igår (torsdag) hade dessutom vår student Alma en superrolig aktivitet i bandyrinken som heter Flaskboll och som barnen älskade.

För info!!

Flera föräldrar har undrat om hur incheckningen av barnen fungerar på morgonen om de kommer efter 7.45. Vi brukar checka in övriga barn under vår ställtid kl 13 varje dag men för att ingen ska känna sig orolig över det så finns möjligheten att efter sportlovet checka in sitt barn direkt när de/ni kommer på morgonen. En en Incheckningsvärd att varje morgon finnas att komma och säga till.

Nästa vecka är det sportlov och vi startar upp veckan med en leksaksdag för de barn som är anmälda. Planering  för resten av veckan kommer att sitta uppe på Fritids nästa vecka.


Vi önskar er ett härligt Sportlov!

/ Personalen på fritidshemmet



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar