Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 3 februari 2023

Humlans Veckobrev v 6

 Hej!


Veckan har varit bra på Humlan. Det kom en omgång snö till till barn och vuxnas stora förtjusning.

Vi har varit mycket utomhus, skogen, pulkabacken och nere på FTA . Just nu är det mycket fokus på pärlplattor, rita och färglägga bilder.

För info vill vi flagga för att vi återigen har haft flera fall av huvudlöss. Prata gärna med era barn att inte hålla på med varandras hår, kamma och sätta upp tofsar. Inte heller låna varandras mössor.

Fr.o.m Vecka 5 och nio veckor framöver kommer en student göra sin VFU praktik hos oss tillsammans med Sebastian. Hon heter Alma och kommer att delta på Idrottslektionerna, vara i F-Klass och även vara med på Humlans fritidshem

Sportlovet närmar sig så vi vill påminna er om att snarast skriva in era barns så tider så vi kan planera in aktiviteter, måltider och ledighet.

Nästa veckas planering:


Måndag : Sy och pysselstuga i Bergarummet, lekar och dans i Rörelserummet. Lek i hjärtat. lek på innergården om man har mycket spring i benen. 

Tisdag:     Samma som ovan

Onsdag:   Idag kan dom som vill jobba i Bildsalen på eftermiddagen tillsammans med Ida-Marie.

Torsdag : Utefritids. Vi kommer att åka pulka om snön är kvar alt lek i skogen.                                    Lekar el fotboll på FTA för dom som vill hänga med.

Fredag : Samma som  torsdag 


Vi önskar er alla en riktigt Trevlig Helg!

 / personalen på Humlan😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar