Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 24 mars 2023

Humlans veckobrev v 12

 Hej på er allihopa!


Även den här veckan har vi haft ett stort frånfall av personal men med hjälp av våra underbara vikarier och ett pusslande med tider så har det rullat på bra.

Vi har 'rockat sockorna', målat, klippt ut och dekorerat ett av våra fönster. Vi har fortsatt med den populära leken/spelet Flaskboll som vi även har kunnat genomföra både på innergården och i vårt rörelserum. Vi pysslar och syr i Bergarummet ca två dagar i veckan för de som vill ta det lite lugnt på eftermiddagen.

Vi kommer också ha tillgång till FTA på onsdagar och torsdagar . Ena dagen innomhus , den andra utomhus.

Som vi skrev förra veckan så förbereder vi en liten hörna med utklädningskläder inne i Bergarummet, vi ska försöka ordna till fler lekmiljöer där då rummet står ganska outnyttjat större delen av dagarna. Vi tar därför tacksamt emot gamla kläder (gärna med blingbling och glitter) som ni inte längre använder till vår klädsamling

Vår veckoplanering kommer att sitta på vår anslagstavla inne på Humlan fortsättningsvis.

Där kommer även veckobrev och övrig info finnas tillgänglig.

Påminner också  er som ännu inte gjort det om att gå in anmäla era barns tider till Påsklovet i Homeappen så vi kan planera in ledighet och aktiviteter och att köket får veta antal portioner till lunch lunch och mellanmål.


Vi önskar er en riktigt Trevlig Helg!

/ Personalen på Humlan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar