Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 19 augusti 2022

Humlans Veckobrev v 33

 Hej allihopa!

Vi har haft en jättebra uppstart efter semester och sommarlov. Härligt att se alla nya och gamla ansikten på fritids igen.

Vi har haft mysiga eftermiddagar där vi haft lite olika aktiviteter och alla har fått bekanta sig med varandra och våra lokaler.


Allmän info till alla:

# Se till att ni går in på vår blogg kontinuerligt och läser. Där kommer vi att skriva vad vi har för oss på Humlan, veckoplanering och viktig info som ni behöver veta.

# Ska ditt barn äta frukost vill vi att ni kommer till 7.15 på morgonen så era barn kan följa med 'frukosttåget' och hinner äta i lugn och ro.

# Viktigt att tänka på vid hämtning: Vi vill gärna att ni kommer in och meddelar den som är 'värd' när ni hämtar ert barn.

# Vi vill gärna att ni skickar med era barn en vattenflaska till fritids (speciellt nu när vi har sån värme)

# Vi vill påminna om att man skriver in sitt barns närvaroschema i IST -Home Appen så snart som möjligt då vi behöver veta antalet barn till vår planering och frukost, lunch och mellanmål.

 Vid ev sjukfrånvaro så registrerar ni även det i Appen, man kan även skicka ett mess till vår fritatelefon men skicka det gärna innan kl 13  då vi går igenom alla mess på telefonen varje dag mellan 13-14 på vår ställtid innan fritidsverksamheten drar igång efter skolan.Mer att tänka på:

#Egna mobiler och leksaker lämnas hemma eller i skåpet under vistelsen i skolan;

#Säg till i förväg om någon annan kommer och hämtar ert/era barn;

#Om ert/era barn ska följa med en kompis hem efter skolan eller fritids måste ni föräldrar meddela oss   detta. Bestäm gärna dagen innan;

#Ta gärna extrakläder (efter väder). Namna kläder och skor;

# Vår planering för varje vecka kommer att sitta på vår vita stora tavla utanför kapprummet på Humlan

Ni når oss på telefonnummer:

072-5835622  (Getingen)

072-5835620 (Humlan)

Vi på fritids ser fram emot ett spännande och givande år tillsammans!


Vi önskar er en trevlig helg!

Mvh/ 

Sebastian, Jocke, Lina, Ida-Marie och Evalotth


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar