Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 26 augusti 2022

Humlans Veckobrev v 34

Hej allesammans!

Ytterligare en vecka har gått och vi har haft supertrevliga dagar. Mycket av tiden har ägnats åt att lära känna varandra, gemensamma aktiviteter och lek inne och ute.

Vi har pratat mycket om hur man behandlar varandra, hur vi följer regler på fritids mm.


Nästa veckas planering :

Måndag: Aktivitet/ Pyssel/ sy i Bergarummat Lek/ spel i Rörelserummet. Lek i våra lekmiljöer.

Tisdag :Aktivitet/ Pyssel/ sy i Bergarummat Lek/ spel i Rörelserummet. Lek i våra lekmiljöer.

Onsdag: Utedag. Vi leker och har olika aktiviteter  på gården.

Torsdag :Aktivitet/ Pyssel/ sy i Bergarummat Lek/ spel i Rörelserummet. Lek i våra lekmiljöer.

Fredag : Vi leker och har olika aktiviteter  på gården.


Allmän info:

Det är inte säkert att vi hinner checka in er barn direkt utan det kommer att ske senare under dagen, alla lärare gör ju en närvarokontroll efter skolstart.

Vi vill gärna att ni skickar med ert barn en vattenflaska till skolan så dom lätt kan dricka om de behöver.

Vi vet att incheckningen inte alltid fungerar när vi ska sjukanmäla eller göra ändringar på tider men då han ni alltid messa oss till fritidstelefonen under förmiddagen innan kl 13, för vi i går alltid igenom alla meddelanden varje dag mellan kl 13-13.30

Skickar ni in nya scheman för ett godkännande så kommer vi att godkänna dom någon gång under dagen, vi ser dom tyvärr inte direkt när dom kommer in.

Då vi har många barn som springer ner till ettornas klassrum på röjer på eftermiddagarna så kommer vi att låsa dörrarna dit, precis som vi gjorde innan sommarlovet. Det innebär att  Årskurs 1 kommer varje dag att ta med sig sina saker (Kläder, skor och väska) ner till hyllorna i det lilla kapprummet på Humlan så behöver dom inte springa ner och hämta när dom ska gå hem. Ytterdörren utifrån kommer däremot vara öppen om ni måste hämta något.

Tack för den här veckan!

Vi önskar er en Trevlig Helg

Jocke, Sebastian, Lina, Ida-Marie och Evalotth 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar