Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 19 augusti 2022

Veckobrev v.33 Åk 3

 Hej alla glada vårdnadshavare! 

Då är vi igång igen och första veckan är avklarad! De här dagarna har vi haft schemabrytande aktiviteter och samarbetsövningar då vi både har nya kamrater och personal att få lära känna. Vi alla är så glada över att äntligen få vara igång och vi ser verkligen fram emot att få dra igång med vårt ordentliga schema på måndag!

Information

Skoltider

Skolstart 8.20 varje dag. Eventuell mobil lämnas in under skoldagen och hämtas ut i samband med att man går hem. Skolslut 13.40 varje dag. 

Schema har även skickats med hem till alla elever men sitter även i vårt kapprum, där finns även grupperna Blå/Röd uppsatta.

Frånvaroanmälan

Frånvaroanmälan sker digitalt via appen IST Home skola appen eller E-tjänsten skola (IST Administration för vårdnadshavare). Frånvaroanmälan ska ske senast 08:00. Ni gör frånvaroanmälan för varje dag som ert barn är frånvarande. 


Fritidshemmet De som har fritidshemsplats måste se till att schemat som angetts i IST är korrekt. Just nu är det lite svårigheter med telefonerna på fritidshemmet. Vill ni kontakta fritidshemmet hänvisar vi er att kontakta Humlans fritidstelefon på XXXX

Kontakt
Kontakt till lärare sker via mejl. Vi läser mejlen dagligen och svarar så fort vi har tid. Önskar ni talas vid får ni gärna skicka ett mejl och skriva det så ringer respektive/önskad lärare upp när det passar. Vi har en lärartelefonen men det är ingen telefon vi tittar på dagligen utan används endast för utgående kontakt. Vid akuta ärenden kontaktar ni skoladministratören Ninva på 011-15 31 53.

Veckobrev

Veckobrev publiceras på fredagar med information om vad vi arbetat med under veckan samt viktig information. Det är viktigt att ni som vårdnadshavare läser den viktiga informationen som publiceras varje vecka då det är den enda kontakt-kanalen vi har mellan skola-hem. www.braviksskolan.blogspot.com, “3A” eller "3B". 


Fotografering

Sker torsdagen 25/8 under förmiddagen för både 3A och 3B


Idrott

Vi kommer på idrotten att arbeta med arbetsområdet boll, spel och lek där mycket fokus kommer ligga på samarbete, regler och förebyggande av skador.

Jag vill att eleverna är ombytta då vi alltid har idrotten på förmiddagar och kan då få mer tid till idrott. Eleverna tar med sig ombyte, handduk och rena skor för rörelse. Idrotten kommer att vara på FTA:s konstgräsplan så tänk på att det är bra att ha med sig en vattenflaska då vi rör på oss och det kan vara varma dagar samt kläder efter väder. Jag kommer ha viktig info här på bloggen till er om vad vi gör, var idrotten kommer äga rum och vad jag förväntar mig att eleverna har med sig. Det ska bli superkul att träffa era barn och få ha idrott och hälsa tillsammans.

 Har ni frågor och funderingar som rör idrotten så har ni kontaktuppgifter till mig här J

Undervisande lärare + övrig personal som möter år 3: 

Matte/Engelska: Vanessa Forsyth, vanessa.forsyth@norrkoping.se

Svenska/SO: Linnea Sjöö, linnea.sjoo@norrkoping.se

Svenska/NO/Teknik: Therese Sköldebäck, therese.skoldeback@norrkoping.se

Idrott: Robin Ahlberg robin.ahlberg@norrkoping.se

Bild: Madde Lindén,  emelie.linden@norrkoping.se 

Slöjd: Malin Andersson (textilslöjd) och Marko Liukka (träslöjd)

Fritidshemspedagoger för åk 2-3: Madde Lindén, Biljana Omerovic, Lucas Frid och Cecilia Jakobsen. 

Speciallärare: Lotta Lindh

Kurator: Lucas Händestam


Vi ser så mycket fram emot att få träffa era barn igen på måndag!
Hälsningar, pedagoger i år 3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar