Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 12 augusti 2022

Välkommen till årskurs 3

Hej och varmt välkomna tillbaka till ett nytt och spännande läsår i årskurs 3! Vi hoppas att ni haft ett härligt sommarlov med mycket avkoppling. 

I år blir det lite nytt upplägg för årskurs 3. Vi får lite ny personal som kommer vara knutna till klassen. Vi välkomnar vår nya kollega Biljana som kommer arbeta både i klass och i fritidshem och Vanessa som blir vår tredje lärare. Även Madde kommer återigen vara knuten till årskurs 3.
Upplägget för det här läsåret är att vi kommer vara ämneslärare för båda klasserna. 
Linnea kommer undervisa i SO, Vanessa i Engelska och Matematik och Therese i No och Teknik. 
Therese och Linnea kommer undervisa i Svenska i respektive klass och Vanessa blir tredje läraren. Biljana och Madde kommer stötta i båda klasserna och möjliggöra för utökade anpassningar. 


Varmt välkomna till skolstart, Onsdag 17/8 8:20-13:30. Första veckan startar vi med schemabryt vilket innebär inga ordinarie lektioner. Start och sluttid de första dagarna blir 8:20-13:30 för att sedan vara 08:20-13:40 när vi följer ordinarie schema. 

Om ni har några frågor kan ni kontakta oss på mejl. 

Therese Sköldebäck: therese.skoldeback@norrkoping.se
Linnea Sjöö: linnea.sjoo@norrkoping.se
Vanessa Forsyth: vanessa.forsyth@norrkoping.se 

Vi ser fram emot att träffa er alla! :) 

Varma hälsningar, Linnea, Therese, Vanessa, Madde och Biljana




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar