Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 19 augusti 2022

Välkommen till nytt läsår på Bråviksskolan!

 Varmt välkomna till nytt läsår på Bråviksskolan! 220819


Under veckan har vi rektorer fått träffa många glada, förväntansfulla och nyfikna elever och pedagoger. Första skoldagen var både varm och lite nervös, för flera av oss, men gick positivt som planerat. Nytt läsår innebär till viss del vissa nyheter men också lite gammalt som vi vill passa på att lyfta.


Mobilfri skoldag

Vi är en mobilfri skola och i början av skoldagen vi kommer fortsätta att samla in mobiler och “smarta klockor”, för att förvara dem säkert inlåsta under dagen. 


Allergier och kost

Vi har allergier både hos elever och personal så därför är vi en nöt-, citrus- och parfymfri skola. Uppdatering från köket; ni som anmält specialkost via IST-blanketten, stäm av med köket innan 30/9, så den är korrekt. Tel. 011-152579


Närvaro

Vi är måna om att våra elever ska få möjlighet att bli sitt bästa jag, utifrån både mående och måluppfyllelse. Därför är vi restriktiva med att bevilja ledighet. Vid ansökan om ledighet, använd blanketten från kommunens hemsida. 


Vid sjukdom och frånvaro

Är man sjuk bör man inte vara i skolan eller på sin arbetsplats och sedan får allmäntillståndet avgöra när det är dags att gå tillbaka. Men vi önskar som alltid, oavsett pandemi eller inte, att man tänker på smittspridning av olika sjukdomar. 

Vi påminner om att ni frånvaroregistrerar ert barn i IST.


Personal och rektorer

Som vi nämnde innan sommaren arbetar vi det här läsår i arbetslag bestående av olika professioner. Grundtanken är att arbetslaget ska följa eleven/klassen genom hela stadiet. Vi vill även påminna om att vi rektorer är gemensamt ansvariga för hela skolan. Caroline är rektor och Anna är biträdande rektor och vid mail, skicka till oss båda. 


Vi hoppas på fortsatt gott samarbete med er även under detta läsår. Hör gärna av er till oss, med fördel via mail, om ni vill delge positiv och utvecklande feedback.   



Anna Kinell Caroline Rudqvist Gustafsson
Bitr. rektor Rektor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar