Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

tisdag 16 augusti 2022

Information från blivande 2:or inför hösten

 Hej alla barn och föräldrar!

Hoppas ni har haft en riktigt skön sommar. Nu är det dags att dra igång igen. Vi har mycket roligt att arbeta med under året och vi ser fram mot ännu ett bra läsår.

Här kommer information om starten.

Imorgon är det skolstart onsdag 17 augusti kl 8.20 Vi går en dag med vanliga skoltider. Då träffas vi i de nya klassrummen. 

Era barn kommer att få med sig ett schema hem under första veckan. Som ni vet är det en grund och ibland avviker vi från detta schema. Vi räknar med att ha utflykt till skogen /kohagen på fredagen. Då får era barn ha med sig en liten fika . Vi tänker att vi leker har med oss luppar och lite håvar för att titta på lite insekter. 

Idrotten kommer att ligga på tisdagar och torsdagar. Läraren som ska ha idrotten heter Robin Ahlberg. Vi tycker att det är bra om eleverna kommer ombytta så de bara behöver byta skor. Dusch efteråt som vi började med i våras. De kommer att börja ha en uteperiod. Första veckan har vi ingen idrott.

Föräldramöte och utvecklingssamtal kommer att ligga i september. Vi återkommer med datum.

Vi kommer från och med denna höst ha en mobil/ år men vi har inte fått den ännu. Skulle ni behöva meddela något till oss får ni maila till att börja med. Alla frågor som hör till frita om tider ska ni meddela frita telefonen.

Det är bra om alla barn har med sig en vattenflaska/ mugg att ha i sitt skåp om de blir törstiga. Även inneskor är bra när det börjar bli blött och leriga ute. 

Hälsningar

Lena, Marie, Susanne och Cicci




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar