Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 12 augusti 2022

Veckobrev år 5 vecka 33

 Hej!

Hoppas ni har haft en riktigt skön sommar! Onsdag 17/8 drar vi igång skolverksamheten. Onsdag går eleverna i skolan 8.20 - 12.30. Vi pedagoger i arbetslag åk 5 kommer att finnas utanför paviljongen från kl. 8.00 på morgonen för att möta upp eleverna när de kommer. Första skoldagen slutar eleverna efter lunchen. Torsdag och fredag är schemabrytande dagar och då kommer vi att tillbringa en hel del tid ute. Då börjar eleverna 8.20  och slutar14.00.

Fredag den 19 augusti kommer vi att gå till Slipen (om vädret tillåter) för att tillbringa hela förmiddagen där. Då får elever som vill ta med sig fika.

Vi vill redan nu informera er om att det blir ett föräldramöte den 6/9, 18.00 - 19.00 i skolans matsal. Sista halvtimmen kommer rektor och elever från Djäkneparksskolan för att informera om verksamheten där.

Redan i slutet av augusti och början av september (vecka 35) kommer utvecklingssamtalen starta. Vi återkommer med dag och tid så snart det är klart.

På grund av omorganisation och ändrade uppdrag så har det f.o.m höstterminen 22  bestämts att vi på Bråviksskolan ska ha klassmentorer. 

Vi som tillhör arbetslag åk 5 är nu:

Oscar Petersson, sv, engelska, mentor 5A

Ingalill Jonsson,  ma, sv, mentor 5B

Anton Finèr, no, teknik, mentor 5C

Robin Ahlberg, idrott och hälsa

Iréne Lattik, so

Elias Melkersson, resurs

Jenny Brohoff, resurs


Välkommen tillbaka!

Hälsningar arbeslag åk 5




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar