Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 14 oktober 2022

Getingens veckobrev v.41

 

Veckobrev V. 41                                                                     

Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

Äntligen har vi öppnat vår affär som vi alla längtat på. Vi vill tacka alla våra underbara elever som har jobbat så hårt, samlat varuförpackningar och fixat affären. T.o.m. vår rektor har bidragit med varuförpackningar. Det känns fantastiskt att många var så engagerade.  Affären öppnas kl.15. På dörren finns en bokningslista där eleverna kan skriva sina namn när de ska leka och även hålla koll på tiden (då tränar dem på eget ansvar att hålla koll på vad klockan är). På detta sätt får vi en bra struktur samt ser vilka var i affären och lekte, städat mm. Vi hoppas att alla kommer få jättetrevligt med temarummet.

Under veckan 41 har vi jobbat med tema höst vilket går att beskåda på Getingen, allas lika värde, dans och musik och haft massvis med barnens val. Vi har även infört städ på fritids. Syfte med städ är att våra elever ska ha ansvar för arbetsmaterial, den fysiska miljön och trivsel.

Vi har haft två underbara studiedagar. Barnen har gjort garnbollar vilket var mycket populärt, har haft massvis med pyssel, rörelserummet, lekte med Humlans barn på fotbollsplanen och haft fredagsmys med film och popcorn.

Nu börjar det bli dags att planera höstlov. Registrera barnens tider i god tid.

Vi påminner även om att se till att barnen har bra, varma kläder nu när det börjar bli kallt. Vi är ute flera gånger i veckan plus raster så dem behöver varma kläder, vantar och mössa samt ordentliga skor.

Äntligen har vi fått telefonen som vi länge har väntat på. Ni är välkomna att ringa på Getingens tfn: 072-583 56 22.

Mer att tänka på:

-Påkalla vår uppmärksamhet när ni lämnar och hämtar ert/era barn;

-Säg till i förväg om någon annan kommer och hämtar ert/era barn;

-Om ert/era barn ska följa med en kompis hem efter skolan eller fritids måste ni föräldrar meddela oss detta. Bestäm gärna dagen innan.

-Följ oss på bloggen .

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er.

Hälsningar från Getingens personal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar