Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 14 oktober 2022

Humlans veckobrev v 41

 


Hej på er!

Vi har haft en bra vecka men underbart uteväder. Barnen leker mycket med bollar just nu. Det spelas både King och Fotboll. 

Vi vet att de flesta barnen har med sig kläder anpassade efter årstiden men vi har svårt att få på vissa av barnen rätt kläder när vi ska vara utomhus så prata gärna med era barn om det hemma.

Sebastian har blivit pappa i helgen och kommer att vara föräldraledig/ semester ca 6 veckor framöver och vi har fått en vikarie till oss som heter Felix. Han kommer också att hålla i idrottslektionerna i F-klass och åk 1.

Vecka 43 kommer att vi ha två praoelever från Djäkneparkskolan hos oss och som kommer att synas i vår verksamhet under hela dagen.


Nästa veckas planering på Humlan:

Måndag: Innedag / alt vara ute på innegården, Halloweenpyssel i Bergarrummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Tisdag:   Innedag / alt vara ute på innegården. Systuga i Bergarrummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Onsdag:  Utedag på fritids men blandade aktiviteter

Torsdag:  Innedag / alt vara ute på innegården. Halloeweenpyssel i Bergarrummet, Lek i Hjärtat

                  och  Rörelserummet

Fredag:  Utedag på fritids med blandade aktiviteter.


Vi  Önskar er en riktig trevlig och skön helg!

/ Personalen på Humlan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar