Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 9 september 2022

Humlans Veckobrev v 37

 Hallå på er!

Nu har det gått några veckor på höstterminen och vi börja komma igång med rutiner och förhållningssätt, barnen och vi har börjat lära känna varandra och det känns jättebra. 

Vi kommer i fortsättningen sätta upp en veckoplanering i slussen på Humlan inför varje vecka så ni kan se vad vi gör på eftermiddagarna.

 Ni som hämtar ert barn direkt när skolan slutar får gärna komma in och hämta  i rörelserummet efter 13.30 då det inte alltid finns någon vuxen ute i hjärtat vid den tiden. Vi har storsamling där varje dag efter skolan där vi har upprop och genomgång av eftermiddagen.

Nästa vecka kommer vi ha några personal på semester och vi kommer att ha en Lars och en Viktor som vikarier både i skolan och på Fritids.


Nästa veckas planering på Humlan:

Måndag: Innedag / alt vara ute på innergården. Systuga i Bergarrummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Tisdag:   Innedag / alt vara ute på innergården. Systuga i Bergarrummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Onsdag:  Utedag på fritids men blandade aktiviteter

Torsdag:  Innedag / alt vara ute på innergården. Systuga i Bergarrummet, lekar i rörelserummet, lek i                         Hjärtat. 

Fredag;  Utedag på fritids med blandade aktiviteter


Vi vill informera er om att vi har haft några fall av huvudlöss på skolan så kolla gärna håret på era barn extra noga.

En annan viktig sak är att ni Alltid måste meddela oss när ert barn går hem så vi kan bocka av dom. Vi har flera som glömmer och det blir jätteoroligt för oss om det saknas någon på vår lista.

Nu när hösten är i antågande så tänk på att skicka med era barn extrakläder, varmare tröja, regnkläder och gummistövlar till skolan då vi kommer att vara ute oavsett väder.


Vi önskar er en riktigt skön helg!


Mvh/  Personalen på Humlan 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar