Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 2 september 2022

Humlans veckobrev v.35

 Hej alla glada,

Nu lider ännu en vecka mot sitt slut och denna vecka har varit väldigt bra. Vi har varit inne måndag, tisdag och torsdag där vi har erbjudit såväl aktiviteter i rörelserummet så som dans och lek och även systuga för de som har velat det. Innergården har varit öppen för de som vill ha lite friskluft och springa av sig. I övrigt har barnen lekt i våra andra lekmiljöer där de exempelvis har pärlat, pysslat, ritat, lekt olika rollekar, byggt och spelat spel. 

Veckan har erbjudit kanonväder, om än lite friskare luft, och det har passat bra för våra utedagar som vi har på onsdagar och fredagar. Under onsdagen har det erbjudits färgduellen, fotbollsplan, lek och pyssel och de har även suttit ute och ritat. Under både denna vecka och förra veckan har även barnen på eget initiativ kört en lek som heter Flaggan, som de tidigare har fått testa på under sina idrottslektioner. 

Vi har även tydliggjort vad vi gör på fritids genom att sätta upp ett veckoschema på den vita infotavlan som ni hittar till vänster direkt innanför fritidshemsingången. Här kommer vi sätta upp både information gällande fritidshemmet Humlan och veckoplaneringar. Så ta gärna en kik på detta.

Vi på fritidshemmet Humlan önskar er en underbar helg och vi ser fram emot en ny härlig vecka med era barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar