Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 23 september 2022

Veckobrev år 4 v.39

 Hej


Från och med den här veckan kommer vi börja publicera våra veckobrev på IST bloggen istället. Ni kommer som vanligt få ett mejl varje fredag med information om veckan som kommer, men det kommer gå direkt till den mejl ni har registrerat hos IST och man loggar in med bankID.


Fredagen den 30 september 2022 genomförs Idrottens dag i skolor över hela Sverige. Det är en del av European School Sports Day, som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa, och EU:s satsning European Week of Sport.


Idrottens dag ska inspirera till rörelse lyfta upp frågan om fysisk aktivitet på agendan. Därför vill vi att så många barn som möjligt, under samma dag, ska delta i minst 120 minuters fysisk aktivitet.


Viktigt att eleverna anpassar klädseln så att de kan springa/gå och vara ute en hel dag i skogsmiljö. Ta gärna med en extra vattenflaska med vatten. Vatten går ej att fylla på i Abborreberg.


Eleverna samlas som vanligt 08.20 på skolan och slutar 13.30 på skolan.


Trevlig helg

Pedagogerna i år 4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar