Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 23 september 2022

Getingens veckobrev v.38

 

Veckobrev V. 38                                                                     

 Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

Fritidshemmet hälsar sommaren hejdå och välkomnar hösten.  Vi har fått en bra vecka med mycket blandat väder. Vi måste hjälpas åt att se till att elever har rätt kläder.

Varje dag kommer vi att utforma dagarna utifrån elevernas önskemål samt verksamhetens möjligheter. Vi jobbar för att eleverna ska få den stimulansen som de behöver. Under v.38 har vi pratat om relationer, respekt, gemenskap, kamratskap, gjorde samarbetsövningar, lekte organiserade lekar och haft massvis av pyssel. Det uppskattades verkligen av våra elever. Vi håller på att skapa en affär här inne på Getingen, då barnen efterfrågat det.

Vi vore tacksamma om ni kunde skänka gamla varuförpackningar till vår affär som t.ex. flingpaket, mjölk/yoghurtpaket eller andra kartonger av olika slag, plastflaskor t.ex. ketchup eller drickor. Vad som helst som går att använda helt enkelt!

Mer att tänka på:

-Påkalla vår uppmärksamhet när ni lämnar och hämtar ert/era barn;

-Säg till i förväg om någon annan kommer och hämtar ert/era barn;

-Om ert/era barn ska följa med en kompis hem efter skolan eller fritids måste ni föräldrar meddela oss detta. Bestäm gärna dagen innan.

-Följ oss på bloggen .

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er.

Hälsningar från Getingens personal

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar