Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 16 september 2022

Humlans veckobrev v.37

 Hej alla,

Nu är hösten på g och veckan har bjudit på svalare och behagligare väder. Regnet har även det visat sin närvaro och vi på Humlan har en önskan att man klär sig efter väder, så att vi alla är förberedda på kallare och blötare tider. Även om vädret har varit svalare så har veckan ändå erbjudit mycket skratt och värme. 

Måndagen och tisdagen erbjöd aktiviteter inomhus såväl som ute på innergården där barnen har fått leka av sig och rita med kritor bland annat. Inomhus har det erbjudits aktiviteter i rörelserummet och övriga lekmiljöer där de har spelat spel, ritat, pärlat med mera. 

Onsdagen och torsdagen har erbjudit utegården som miljö för barnen där de bland annat har ritat, gått på lina, lekt lekar, spelat rutan, fotboll och övrig lek i sandlåda och på lekplats.

Vi har även introducerat en förslagslåda där barnen själva får komma med förslag till aktiviteter eller förbättringar på Humlans fritidshem. 

Nu hoppas vi på en härlig fredag och att barnen sedan får en underbar helg tillsammans med er. Sen hoppas vi att solen visar sig under ledigheten också. 

Ha en under och härlig helg, önskar vi lärare på fritidshemmet Humlan 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar