Bråviksskolan ligger i ett naturskönt område nära Bråviken. Våra skoldagar präglas av nyfikenhet, upptäckarglädje och kreativitet. "Våga prova en större hatt" - våga växa lite till.

fredag 9 september 2022

Getingens veckobrev v.36

 

Veckobrev V. 36                                                                     

 Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!

Ännu en vecka har rasslat förbi med en väldig fart, men vi har hunnit med en massa olika saker.

Under v.36 har vi haft fritaråd. Att låta eleverna planera aktiviteter och delta med sina idéer är en viktig del av fritidspedagogiken.

Eleverna har uttalat sig mycket positivt om aktiviteterna som t.ex. roligt, kul men även att de lärde sig att vänta på sin tur, respektera kompisar, ha tålamod. Det viktigaste var att inga större konflikter har förekommit.

Vi har gjort kompisflaggor som sattes upp på väggen, vilket uppskattades av våra elever. Att läsa om sin kompis hjälper barnen att lära känna varandra på ett annat sätt.  

Vi har haft samarbetsövningar och organiserade lekar. Syftet med samarbetsövningar är att få in alla barn i gruppen, samt att överlag skapa en bra gruppkänsla.

Vi tänkte skapa en affär här inne på Getingen, då barnen efterfrågat det.

Vi vore tacksamma om ni kunde skänka gamla varuförpackningar till vår affär som t.ex. flingpaket, mjölk/yoghurtpaket eller andra kartonger av olika slag, plastflaskor t.ex. ketchup eller drickor. Vad som helst som går att använda helt enkelt!

Hälsningar

Personal och barn på Getingen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar